Headhunters & Executive Search bureaus op Lintberg

Hieronder vindt u een overzicht van headhunters die zijn aangesloten bij Lintberg. Elke vermelding bevat informatie over het betreffende executive search bureau en de € 100k+ vacatures die zij publiceren op Lintberg.

Bent u headhunter of werkzaam bij een executive search bureau? Ga direct aan de slag met Lintberg om gratis vacatures te publiceren en om ook in deze lijst te komen! 

Blooming Hill

Blooming Hill

Blooming Hill is een executive search en interim management bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals op management- en directieniveau. Tot onze gevarieerde cliëntenportefeuille rekenen wij een groot aantal bekende en toonaangevende nationale en internationale organisaties.

Meer

Blooming Hill heeft 35 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Capita Selecta

Capita Selecta

Capita Selecta heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van executive search in de Nederlandse markt. Wij zijn continu betrokken bij het invullen van key posities bij multinationals en markante lokale spelers. Met onze branchebrede kennis, hoge kwaliteitsstandaarden en focus op ontwikkeling van mensen en organisaties, onderscheiden wij ons succesvol in de markt. De strategische recruitment partnerships met onze cliënten zijn daarvan het resultaat. Capita Selecta heeft sinds enkele jaren een uitgebreid Talent Network waarin wij in continu contact staan met mid-career toptalent over hun carrièreontwikkeling. Wij vinden het daarom interessant èn leuk om deze expertise in te zetten voor de Stichting Sporttop en zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Nederlands sporttalent.

Meer

Capita Selecta heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Group020

Group020

GROUP020 “the executives network” richt zich op executive recruitment en bestaat uit een enthousiast en professioneel team. Wij zoeken naar de beste “match” tussen kandidaten en opdrachtgevers en werken daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van Partners. Onze Partners zijn werkzaam in senior posities in het bedrijfsleven. Onze expertise is daardoor in veel branches bruikbaar en dit kenmerkt zich in onze benadering, namelijk “executives for executives”

Meer

Group020 heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Hoek Consultants

Hoek Consultants

Hoek Consultants aanvaardt en vervult sinds 1983 executive search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment. Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel en operationeel.

Meer

Hoek Consultants heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

LegalMatch

LegalMatch

LegalMatch is een gespecialiseerde intermediair die zich richt op de bemiddeling van ervaren juristen (minimaal 6 jaar ervaring tot en met CLO) en advocaten (ervaren medewerkers tot en met partners), zowel voor vaste als interim posities. Opdrachten worden uitgevoerd binnen financiële instellingen, het bedrijfsleven, de (semi)overheid en de advocatuur. Onze consultants beoordelen de juridische capaciteiten en vaardigheden van de kandidaat en diens persoonlijkheid in combinatie met de cultuur en sfeer van de opdrachtgever. Deze persoonlijke aanpak en de jarenlange ervaring van de consultants van LegalMatch zorgen voor een succesvolle invulling van een permanente of tijdelijke vacature.

Meer

LegalMatch heeft 4 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Lens & Partners

Lens & Partners

Lens & Partners (L&P) is een specialist binnen de gezondheidszorg industrie, finance & risk management en de business to business markt als het om Executive Search gaat. L&P is een organisatie met 3 specialistische consultants en 3 (research) assistenten met een vestiging in Amsterdam in Nederland en St. Gallen in Zwitserland. Onze consultants zijn ervaren (executive) search consultants en doorgewinterde managers uit het bedrijfsleven. Deze gecombineerde ervaring maakt de individuele consultants zeer sterk in hun professie en het maakt hen als team van hoge toegevoegde waarde voor cliënt en kandidaat.

Meer

Lens & Partners heeft 4 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

martinwardanderson

martinwardanderson

Martin Ward Anderson, onderdeel van Randstad Holding, is specialist op het gebied van werving en selectie van zowel vaste als interim financiële professionals. De organisatie is met haar internationale netwerk actief vanuit Groot-Brittannië en Nederland (Amsterdam en Rotterdam). Martin Ward Anderson is actief in uiteenlopende sectoren zoals commerce & industry, banking & financial services en tax & treasury.

Meer

martinwardanderson heeft 15 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Squad Recruitment

Squad Recruitment

Search, qualify and deliver: dit is de essentie van onze dienstverlening voor onze klanten. We leveren steeds de best mogelijke kandidaten voor commerciële- en management vacatures, nationaal en internationaal. Daarbij gaan we te werk volgens een zeer transparante werkwijze zodat onze klant steeds op de hoogte is van onze vorderingen. We maken gebruik van verschillende kanalen en werken uitsluitend pro-actief in de zoektocht naar de beste kandidaten. Onze kernwaarden zijn steeds de basis van onze dienstverlening. Werkgevers en kandidaten worden tegemoet getreden met deze kernwaarden. Integer, scherp, helder, transparant en direct.

Meer

Squad Recruitment heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Talent Performance

Talent Performance

Wij zoeken en selecteren kandidaten voor bestuurders-, directie-, management- en toezichthoudende functies. Daarbij richten wij ons in het bijzonder op: de diversiteit in de samenstelling; de vrouwelijke component in bestuur of management en de verjonging van Raden van Commisarissen en Raden van Toezicht. Ons werkgebied omvat vooral Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Meer

Bekijk de 3 vacature(s) van Talent Performance die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Talent Performance heeft 25 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Van De Groep & Olsthoorn

Van De Groep & Olsthoorn

'Finding Excellence' al sinds 1979 de drijfveer van Van de Groep & Olsthoorn. Excellence op Staf-, Management-, Directie-, Interim Management- en Internationale Management posities. Dat zijn de succesfactoren voor een goede bedrijfsvoering. Dat weten wij als geen ander. Met meer dan 30 jaar ervaring in het zoeken naar én vinden van topmensen zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de branches Techniek, Industrie en Logistiek. Specifieke branches vereisen naast ervaren managers ook specifieke specialisten om voortdurende innovatie en procesoptimalisatie te waarborgen. Binnen onze search activiteiten onderscheiden wij File-, Web- en Direct Search. Met ons uitgebreide en actuele kandidatenbestand vormt dit de basis voor onze resultaatgerichte aanpak en is uniek voor de werkwijze van Van de Groep & Olsthoorn. Dit bestand met ruim 14.000 kandidaten bestaat uit young potentials, managers, executives, ambitieuze specialisten en Interim Managers. Gecombineerd met persoonlijke toewijding en kennis van de branche garanderen wij een succesvolle invulling van uw vacature of interim positie.

Meer

Bekijk de 6 vacature(s) van Van De Groep & Olsthoorn die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Van De Groep & Olsthoorn heeft 35 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

VBSearch

VBSearch

VBSearch is een gespecialiseerde dienstverlener, traditioneel in markten waar innovatie en vooruitgang centraal staan: High Tech, ICT Healthcare. Actief rondom (Executive) Senior Management, Business Sales & Marketing en Technology,levert VBSearch search services voor vast en interim.

Meer

VBSearch heeft 6 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Xanthic

Xanthic

Xanthic is een vooruitstrevend executive search bureau dat gespecialiseerd is in Finance & Investment management posities. Xanthic richt zich op eindverantwoordelijke posities en zijn of haar direct reports. Het salarisniveau van deze posities ligt tussen ca. EUR 60.000 en EUR 250.000 op jaarbasis. Voorbeelden van posities die uitstekend aansluiten op ons specialisme zijn: CFO, Corporate Controller, Finance Manager/Director, Senior Business Controller, Business Unit Controller, Financial Controller, Senior Associate M&A, Associate Private Equity, Investment Manager Private Equity, etc. Xanthic heeft voor verschillende nationale en internationale organisaties opdrachten vervuld. Veelal betreft het organisaties die in eigendom zijn van een investeringsmaatschappij, participatiemaatschappij, private equity, venture capitalist(s) en/of directeur groot aandeelhouder(s).

Meer

Xanthic heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.