Headhunters & Executive Search bureaus op Lintberg

Hieronder vindt u een overzicht van headhunters die zijn aangesloten bij Lintberg. Elke vermelding bevat informatie over het betreffende executive search bureau en de € 100k+ vacatures die zij publiceren op Lintberg.

Bent u headhunter of werkzaam bij een executive search bureau? Ga direct aan de slag met Lintberg om gratis vacatures te publiceren en om ook in deze lijst te komen! 

227 Media

227 Media

227 Media is hét bureau in Executive Search, Recruitment en Interim Management voor Media-, Content- en Entertainment-bedrijven. Wij richten ons vooral op executive functies en professionals voor middle management niveau. Wij spreken uw taal en wij begrijpen wat een modern (media)bedrijf nodig heeft in een wereld waar digitaal dominant is. 

Meer

227 Media heeft 23 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

AIM

AIM

Aeternus Interim Management (AIM) is de businesspartner op het gebied van executive search en waardevermeerdering binnen bedrijven. Onze (interim) professionals zetten zich in voor de vraagstukken en uitdagingen van onze opdrachtgevers op strategisch, finance, commercieel, IT en HR vlak. Wij zijn van mening dat elke bijdrage die wij leveren aan onze klanten moet toevoegen aan de waarde van het bedrijf.

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van AIM die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

AIM heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

AKOS

AKOS

Als werktuigbouwkundig ingenieursbureau is AKOS al sinds 1969 een gedegen partner voor de industrie. Door de unieke combinatie van ons ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kunnen wij snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

Meer

AKOS heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Alterim

Alterim

Alterim is specialist in het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit. Onze oplossingen variëren van Recruitment, Interim Management, Parttime Controlling en Audit Potentials tot een Flexibele Audit Pool. Intensief betrokken bij diverse F&C netwerken en actief op het gebied van vooraanstaande onderzoeken en publicaties.

Meer

Alterim heeft 41 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Blooming Hill

Blooming Hill

Blooming Hill is een executive search en interim management bureau gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële professionals op management- en directieniveau. Onze specifieke "finance" focus in combinatie met onze betrokkenheid, inhoudelijke kennis en ons netwerk zorgt voor een optimale match tussen kandidaat en werkgever. 

Meer

Bekijk de 2 vacature(s) van Blooming Hill die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Blooming Hill heeft 42 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Boer & Croon

Boer & Croon

Boer & Croon is hét managementbureau dat de mens centraal zet in al haar oplossingen. Dat doen we door middel van hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Wij geloven in de kracht van verbinding, continu leren en altijd nieuwsgierig blijven.

Meer

Boer & Croon heeft 4 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Bridgewell

Bridgewell

Bridgewell is een boutique search en interim organisatie, opgericht in 2005 en in 2016 uitgeroepen tot een van de beste executive search bureaus van Nederland door Management Team. Wij helpen onze klanten bij het aantrekken van executives en professionals in de top van de arbeidsmarkt in de expertisegebieden Finance en Data Analytics. Vanaf tweede carriere stap tot en met Directie niveau. Met kantoren in Amsterdam en Eindhoven zijn wij altijd dichtbij.

Meer

Bridgewell heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Buro

Buro

Buro bemiddelt hoger opgeleide kandidaten binnen het vakgebied Finance. Onze dienstverlening richt zich binnen dit vakgebied op vacatures op junior-, medior- en seniorniveau. Dit zijn professionals met enkele jaren werkervaring tot aan (senior) management- en directieposities. We richten ons hierbij zowel op het invullen van vaste functies door middel van werving & selectie als op het aandragen van interim-oplossingen voor tijdelijke opdrachten.

Meer

Buro heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Capita Selecta

Capita Selecta

Capita Selecta heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van executive search in de Nederlandse markt. Wij zijn continu betrokken bij het invullen van key posities bij multinationals en markante lokale spelers. Met onze branchebrede kennis, hoge kwaliteitsstandaarden en focus op ontwikkeling van mensen en organisaties, onderscheiden wij ons succesvol in de markt. De strategische recruitment partnerships met onze cliënten zijn daarvan het resultaat. Capita Selecta heeft sinds enkele jaren een uitgebreid Talent Network waarin wij in continu contact staan met mid-career toptalent over hun carrièreontwikkeling. Wij vinden het daarom interessant èn leuk om deze expertise in te zetten voor de Stichting Sporttop en zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Nederlands sporttalent.

Meer

Capita Selecta heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Chemploy

Chemploy

Het is onze Passie: Verbinden van professionals en organisaties in de chemie, materialen, food en life sciences. Het creëren van chemie tussen mensen is wat ons drijft. Gelegen in het hart van de chemie en life sciences van Europa gebruiken wij onze technisch inhoudelijke achtergrond in de chemie & materialen voor het vervullen van posities bij onze opdrachtgevers.

Meer

Chemploy heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten

Corsten & Corsten is een bureau voor executive search, interim-management en mobiliteit. Wij ondersteunen en begeleiden organisaties op gedurfde en energieke wijze bij de invulling van sleutelposities. Corsten & Corsten wordt gevormd door Michiel en Wim Corsten, zoon en vader. Beiden met een sterke affiniteit met het maatschappelijk domein.

Meer

Corsten & Corsten heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Delfin Executives

Delfin Executives

Delfin Executives helpt organisaties nog succesvoller te worden. Daarom werven wij kandidaten die het verschil maken. Waarbij wij een sterke focus hebben op directie, management en toezichthoudende posities in Zuid-Nederland.

Meer

Delfin Executives heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Dux Nova

Dux Nova

Dux Nova richt zich op vernieuwing en is actief in werving en selectie binnen de bouwkolom. Wij bemiddelen directie, management en senior specialisten in bouw, vastgoed en infra. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in de keten, functiebreed omdat we geloven dat de juiste samenstelling van techniek / algemeen management / staf tot een optimaal resultaat leidt.

Meer

Bekijk de 4 vacature(s) van Dux Nova die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Dux Nova heeft 84 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Finest People

Finest People

Finest People bemiddelt online sales en online marketing specialisten in Amsterdam en omgeving. Elke consultant binnen Finest People heeft een eigen specialisme. Door deze werkwijze en onze lokale focus weten wij ècht wat er in deze markt speelt. Wij zorgen dat werkgevers en werknemers met de juiste ervaring, kwaliteit en ambities bij elkaar komen.

Meer

Bekijk de 11 vacature(s) van Finest People die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Finest People heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Groen Search | Coaching

Groen Search | Coaching

Groen Search|Coaching is niet alleen al jaren succesvol in het maken van de juiste fit tussen de kandidaat en de cultuur van de opdrachtgever maar ook in het coachen van kandidaten zodat zij bewust en effectief een vervolgkeuze kunnen maken. Onze kracht is de bundeling van ervaring, kennis van verschillende marktsectoren, oprechte interesse in mensen en plezier in het vak! Al meer dan 20 jaar is Groen Search|Coaching actief in het invullen van diverse opdrachten in verschillende marktsegmenten en het coachen en adviseren van kandidaten.

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van Groen Search | Coaching die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Groen Search | Coaching heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Group020

Group020

GROUP020 “the executives network” richt zich op executive recruitment en bestaat uit een enthousiast en professioneel team. Wij zoeken naar de beste “match” tussen kandidaten en opdrachtgevers en werken daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van Partners. Onze Partners zijn werkzaam in senior posities in het bedrijfsleven. Onze expertise is daardoor in veel branches bruikbaar en dit kenmerkt zich in onze benadering, namelijk “executives for executives”

Meer

Group020 heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

HAYS

HAYS

Bij Hays geloven we dat de juiste persoon een organisatie kan transformeren. De juiste baan geeft aan de andere kant veel energie en zorgt ervoor dat u elke dag met voldoening naar huis gaat. Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatsen wij gekwalificeerde kandidaten in vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs.   

Meer

Bekijk de 15 vacature(s) van HAYS die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

HAYS heeft 106 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

HNR - Het Nieuwe Recruitment

HNR - Het Nieuwe Recruitment

De belangrijkste drijfveer van Het Nieuwe Recruitment is om zichtbaar te maken wie iemand is en daaraan gekoppeld wie onze opdrachtgever zoekt en zodoende vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Veelal op onorthodoxe wijze met energie, passie en creativiteit.  Wij werken voor marktleiders, autoriteiten en gepassioneerde familiebedrijven die zich kunnen vinden in onze missie, onze drijfveer onderstrepen en het lef hebben ons in te schakelen voor het (gehele) recruitment. Lef? Ja lef om vaste tradities en “zekerheden” los te laten. 

Meer

HNR - Het Nieuwe Recruitment heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Hoek Consultants

Hoek Consultants

Hoek Consultants aanvaardt en vervult sinds 1983 executive search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment. Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel en operationeel.

Meer

Hoek Consultants heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Independent Recruiters

Independent Recruiters

Independent Recruiters is the recruitment business partner for staff positions in Finance, ICT, Sales & Marketing, Retail, Recruitment and HRM. We recruit professionals and managers of professionals all over the Netherlands. Together with our other labels; Independent Engineering, Independent Hospitality, Independent Facility, Independent Professionals, Independent Public and Independent Ability we have found new opportunities for hundreds of people since 2003.

Meer

Independent Recruiters heeft 33 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

ISA Group

ISA Group

ISA GROUP is een netwerk organisatie van financial professionals (members). Wij geloven in de kracht van een netwerk van professionals die in zichzelf en anderen investeren, zij zijn namelijk succesvoller. Dat betekent dat u altijd kan beschikken over de beste professionals voor uw vraagstukken. Wij leveren Interim | Werving en Selectie | Consultancy | Talentmanagement dienstverlening aan opdrachtgevers door heel Nederland, in zowel profit en non-profit organisaties.

Meer

ISA Group heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw

Jurczik DeBlauw is een executive search en interim management bureau voor topfuncties in de industrie, energie en technologie sector. Zowel voor vaste als interim-aanstellingen. Nationaal als internationaal. Wij bemiddelen professionals op senior, management en directieniveau voor uiteenlopende organisaties. Denk hierbij aan multinationals of overheidsinstellingen. Maar ook familiebedrijven en start-ups helpen wij bij het invullen van hun vacatures.

Meer

Bekijk de 5 vacature(s) van Jurczik DeBlauw die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Jurczik DeBlauw heeft 27 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Kienbaum

Kienbaum

Wij zijn een Duits, innovatief familiebedrijf met 32 kantoren in 18 landen. In de ruim 20 jaar dat Kienbaum actief is op de Nederlandse markt, hebben we langlopende samenwerkingsverbanden opgebouwd met small tot large-sized multinationals, familiebedrijven, Venture Capital/Private Equity (VC/PE) en digitale start-ups.   Wij werken toegewijd aan het succes van uzelf en uw organisatie, voortbouwend op vertrouwensrelaties en ondersteund door onze internationale expertisenetwerken.  

Meer

Bekijk de 6 vacature(s) van Kienbaum die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Kienbaum heeft 161 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

LegalMatch

LegalMatch

LegalMatch is een gespecialiseerde intermediair die zich richt op de bemiddeling van ervaren juristen (minimaal 6 jaar ervaring tot en met CLO) en advocaten (ervaren medewerkers tot en met partners), zowel voor vaste als interim posities. Opdrachten worden uitgevoerd binnen financiële instellingen, het bedrijfsleven, de (semi)overheid en de advocatuur.

Meer

LegalMatch heeft 4 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Lens

Lens

We vinden bij Lens best veel talent, in branches die niet direct met elkaar te maken hebben: bouw, insurance, FMCG... we voelen ons eigenlijk thuis in elk vakgebied waar mensen andere mensen nodig hebben om te slagen. En dat geldt eigenlijk... overal. Bij Lens laten we talenten opbloeien en organisaties groeien. Wij zoeken professionals die hun taken naar hun hand zetten en zichzelf laten vormen door hun wekr.  Gevestigd in Amsterdam, werft Lens voor posities op management- en expertniveau binnen de branches Healthcare & Life Sciences, Finance & Risk en NGO. Probeer Lens en ervaar wie wij vinden.

Meer

Lens heeft 7 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

LIME Search & Connection

LIME Search & Connection

LIME Search & Connection is een gespecialiseerd search, interim management en assessment bureau in Finance, Tax en Treasury. Wij adviseren en coachen senior professionals bij de keuze naar de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het aantrekken van de juiste mensen én het optimaal inrichten van hun finance organisatie.

Meer

LIME Search & Connection heeft 66 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Luke Recruitment

Luke Recruitment

In de wereld van Luke begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting. Natuurlijk is bij een eerste ontmoeting die klik heel belangrijk. Maar bij Luke hebben we de ervaring om verder te kijken. We garanderen opdrachtgevers aan beter talent te helpen door onze eigenwijze methodische selectie. De consultants van Luke zijn thuis in verschillende specialistische bedrijfssectoren: Agri- & Food Business, Retail, Professional Services en Technologie&ICT. 

Meer

Luke Recruitment heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

martinwardanderson

martinwardanderson

Martin Ward Anderson, onderdeel van Randstad Holding, is specialist op het gebied van werving en selectie van zowel vaste als interim financiële professionals. De organisatie is met haar internationale netwerk actief vanuit Groot-Brittannië en Nederland (Amsterdam en Rotterdam). Martin Ward Anderson is actief in uiteenlopende sectoren zoals commerce & industry, banking & financial services en tax & treasury.

Meer

martinwardanderson heeft 15 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Mercuri Urval

Mercuri Urval

Wereldwijd actief in meer dan 50 landen is Mercuri Urval een onafhankelijke adviespartner op het gebied van Executive Search, Professional Recruitment en Talent en Leadership. Met onze 3 locaties in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt – Amersfoort, Eindhoven en Rotterdam.

Meer

Mercuri Urval heeft 113 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

mPloyed

mPloyed

mPloyed focust op het invullen van vaste & interim posities binnen de financial audit, operational audit, IT audit en risk management. Onze kracht zit in ons uitstekende netwerk op partner/directie niveau van gerenommeerde bedrijven. Bij mPloyed sta je, als kandidaat en professional, centraal. Jouw ambitie, persoonlijke wensen en mogelijkheden vormen de basis voor een vertrouwelijke introductie bij onze opdrachtgever(s).

Meer

Bekijk de 2 vacature(s) van mPloyed die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

mPloyed heeft 29 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

MY Recruitment

MY Recruitment

MY Recruitment is uw specialist op het gebied van Werving & Selectie, voor hoogopgeleide professionals in de Food, Feed, Chemie en Biotech markt. Naast ons uitgebreide netwerk, maken we gebruik van direct en executive search als werkwijze. Dankzij onze uitgebreide ervaring en diepgaande marktkennis begrijpen we wat een organisatie zoekt in een kandidaat en andersom. We werven Internationaal met als hoofdmarkt de Benelux.  

Meer

MY Recruitment heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Nomilk2day

Nomilk2day

Nomilk2day is een snelgroeiend en gespecialiseerd recruitment & executive search bureau in de agribusiness, food & industry. We richten ons specifiek op mid- en highlevel professionals, managers en directeuren (60-250k) op bachelor- en masterniveau met meerdere jaren succesvolle werkervaring.

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van Nomilk2day die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Nomilk2day heeft 4 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment

Ocean Recruitment is a professional recruitment company specialized in the chemical and raw materials industry. We have clients around the world. Our role in chemical job recruitment is to be a professional intermediate. Always searching for qualified candidates. Either to propose a specific present job search or for future opportunities. Within the chemical industry we focus on the following function groups: General Management, Procurement & Supply Chain, Research & Development (R&D), Sales & Marketing, Safety, Health, Environment & Quality (SHEQ).

Meer

Ocean Recruitment heeft 13 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

P&O Partner

P&O Partner

Sinds 1994 ondersteunt P&O Partner organisaties in heel Nederland bij het invullen van vaste, tijdelijke als interim P&O functies. Dit kunnen allround P&O functies zijn (van P&O adviseur tot en met directeur P&O) als ook specialistische functies, bijvoorbeeld op het terrein van arbeidsvoorwaarden, opleidingen, management development en P&O Projecten. P&O Partner staat voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering.

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van P&O Partner die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

P&O Partner heeft 3 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Page Executive

Page Executive

The executive search division of PageGroup, Page Executive provides a range of search, selection and talent management solutions for organisations on a permanent and interim basis. Recognised for our powerful in-house research function, speed and flexibility of response and assignment completion rates, organisations worldwide use Page Executive to secure their senior talent. Page Executive is part of PageGroup, worldwide leaders in specialist recruitment. 

Meer

Bekijk de 7 vacature(s) van Page Executive die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Page Executive heeft 162 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

PPM Select

PPM Select

PPM Select is een bureau gespecialiseerd in Executive Search & Interim Solutions voor de technische sector. We zijn actief in de sectoren Machinebouw, Offshore, Scheepsbouw en Industrie. Door ons specialisme, netwerk en kennis van de markt zijn we de ideale partner bij de invulling van lastig vervulbare en complexe engineering en management functies op HBO en WO niveau. Onze consultants zijn zeer ervaren en beschikken over een groot netwerk in de technische sector. Vanuit ons kantoor in Krimpen a/d IJssel werken we landelijk.

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van PPM Select die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

PPM Select heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

QTC Recruitment

QTC Recruitment

QTC Recruitment is a reliable recruitment partner, specialising in search and selection of professionals in the life sciences industry. We provide tailored services all over Europe, offering a search proposal to find specialised candidates for demanding positions in a competitive labour market. Through decades of experience in life sciences recruitment, we have developed an extensive network of leading employers and specialists in Europe. Our goal is to make both clients and candidates happy with a new job opportunity or a matching specialist through our reliable, transparent, and personal way of doing business. QTC is all about making a difference for you on Quality, Time, and Cost.

Meer

Bekijk de 5 vacature(s) van QTC Recruitment die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

QTC Recruitment heeft 29 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Quaestus Executive Leadership

Quaestus Executive Leadership

Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Consulting, Executive Search en Leadership Development. Onze missie is het ontwikkelen van een Secure Base bij Raden van Bestuur en directie- en managementteams, met als doel het stimuleren van innovatie en exponentiële groei.

Meer

Bekijk de 12 vacature(s) van Quaestus Executive Leadership die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Quaestus Executive Leadership heeft 488 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

R3CRUIT

R3CRUIT

R3CRUIT is ùw partner voor de werving en selectie van tijdelijk en vast hoger geschoold personeel. R3CRUIT heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zuid-Holland en kent alle relevante sectoren en bedrijven in de regio van binnen en buiten. De buitengewoon intensieve samenwerking tussen klant, kandidaat en R3CRUIT garandeert succes. 

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van R3CRUIT die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

R3CRUIT heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Robert Walters

Robert Walters

Robert Walters is wereldwijd een toonaangevend wervings- en selectiebureau, opgericht in 1985. Personeelsmanagers wereldwijd vertrouwen erop dat wij de beste specialisten voor hen vinden en zowel de grootste multinationals als het MKB en startups mogen wij tot onze klanten rekenen. We werven wereldwijd mensen voor vaste functies en interim-posities.

Meer

Bekijk de 3 vacature(s) van Robert Walters die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Robert Walters heeft 47 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Rubicon Inc.

Rubicon Inc.

Rubicon Inc brengt technologie, marketing en resources samen in een overtuigende propositie om oude denkbeelden te veranderen naar krachtige, moderne recruitment oplossingen.

Meer

Rubicon Inc. heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Salesrecruiters

Salesrecruiters

Salesrecruiters vindt voor haar opdrachtgevers beginnende sales potentials tot ervaren Sales Directeuren. En alles wat daar tussen zit. Retail verkoop medewerkers, telesales, accountmanagers, key accountmanagers, Sales Managers. Als het maar sales is. Voor posities op directieniveau hebben we een executive sales recruitment dienstverlening waar de Partners zich mee bezig houden.

Meer

Bekijk de 4 vacature(s) van Salesrecruiters die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Salesrecruiters heeft 34 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

SALESVIPS

SALESVIPS

SALESVIPS is specialist in de werving en selectie voor commerciële functies binnen de verkoop. Hét bureau dat uitgebreide en zorgvuldige aandacht heeft voor de specifieke kwaliteiten en eigenschappen, van zowel organisaties als kandidaten. Door het goed matchen van de kernkwaliteiten en kernwaarden, van zowel kandidaat als organisatie, zorgt SALESVIPS dat de juiste persoon in de juiste functie en werkomgeving komt. Dit doen wij voor sales vacatures in geheel Nederland!

Meer

SALESVIPS heeft 2 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Schaekel & Partners

Schaekel & Partners

Schaekel & Partners vindt de beste kandidaten voor vacante posities bij bedrijven en organisaties. Onze focus ligt op op het topsegment van management- en directiefuncties in Operations & ICT. Opdrachtgevers zijn zowel het MKB als beursgenoteerde ondernemingen. Invulling van een positie kan zowel op interim-basis als vast.

Meer

Bekijk de 3 vacature(s) van Schaekel & Partners die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Schaekel & Partners heeft 16 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Solid Recruitment

Solid Recruitment

Solid Recruitment is hét werving & selectiebureau gespecialiseerd in Vastgoedprofessionals. Opgericht in 2003 zijn wij toonaangevend in werving & selectie, detachering en executive search voor vastgoedfuncties op overwegend HBO- en academisch niveau. Als marktleider in Nederland kunnen wij putten uit een ongeëvenaard netwerk van opdrachtgevers en vastgoedprofessionals.

Meer

Bekijk de 7 vacature(s) van Solid Recruitment die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Solid Recruitment heeft 30 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Squad Recruitment

Squad Recruitment

Search, qualify and deliver: dit is de essentie van onze dienstverlening voor onze klanten. We leveren steeds de best mogelijke kandidaten voor commerciële- en management vacatures, nationaal en internationaal. Daarbij gaan we te werk volgens een zeer transparante werkwijze zodat onze klant steeds op de hoogte is van onze vorderingen. We maken gebruik van verschillende kanalen en werken uitsluitend pro-actief in de zoektocht naar de beste kandidaten. Onze kernwaarden zijn steeds de basis van onze dienstverlening. Werkgevers en kandidaten worden tegemoet getreden met deze kernwaarden. Integer, scherp, helder, transparant en direct.

Meer

Squad Recruitment heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Talent Performance

Talent Performance

Talent Performance helpt bij het invullen van sleutelposities op strategisch en tactisch niveau in uw organisatie. Daartoe behoort ook de werving en selectie van kandidaten voor toezichthoudende functies. Wij werken voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende branches. Voor het vinden van de juiste kandidaten wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk en de databank waarover Talent Performance beschikt. 

Meer

Bekijk de 1 vacature(s) van Talent Performance die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Talent Performance heeft 39 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

TFC

TFC

TFC Professionals & Executives is sinds 2002 een vertrouwd Detachering & Recruitmentbureau voor organisaties én kandidaten die weten dat het beter kan. Wij voorzien ze met Interim en/of vaste invulling voor rollen in de IT, de business en brugfuncties tussen deze twee werelden. Ons succes rust op drie stevige pijlers: onze eigen langdurige ervaring met sourcingvraagstukken in topmanagementposities, grondige kennis van de bedrijfsculturen van onze klanten en een unieke, zorgvuldige selectiemethodiek. Een kwestie van echte belangstelling en verdieping in organisaties, mensen en hun ambities. Want op de juiste positie in de organisatie, behoort iedereen tot de top.

Meer

Bekijk de 5 vacature(s) van TFC die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

TFC heeft 23 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Triceps

Triceps

Triceps-consultants graven diep en bogen daarbij op brede eigen managementervaring én enorme expertise in search. Vervolgens heeft Triceps een indrukwekkend netwerk om in te zetten bij haar selectie. Hier betalen senioriteit en zorgvuldig bouwen aan een netwerk zich uit. Zoeken wordt vinden en daar houdt het niet op. Ook de inwerkperiode begeleiden wij intensief. 

Meer

Bekijk de 4 vacature(s) van Triceps die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Triceps heeft 59 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect | International Recruitment Solutions

ValueSelect is an International Recruitment Firm. We are focusing on the middle/high level positions. Positions Manager and below. We serve organisations with finding different kind of vacancies in different industries and different countries. With our network of International Recruitment Consultants we can serve you with specific industry or vacancy knowledge.

Meer

ValueSelect | International Recruitment Solutions heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

VBSearch

VBSearch

VBSearch is een gespecialiseerde dienstverlener, traditioneel in markten waar innovatie en vooruitgang centraal staan: High Tech, ICT Healthcare. Actief rondom (Executive) Senior Management, Business Sales & Marketing en Technology, levert VBSearch search services voor vast en interim.

Meer

VBSearch heeft 6 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Velde

Velde

Werving en selectie is mensenwerk. Onze consultants verzorgen solide trajecten met intensieve en verrassende gesprekken. Met een grote betrokkenheid voor zowel de opdrachtgever en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt, als voor de kandidaat en zijn drijfveren en ambities, weten onze mensen steeds weer de beste match te maken. Onze core business: (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies.

Meer

Bekijk de 13 vacature(s) van Velde die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Velde heeft 66 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

VITRU | International Executive Recruitment

VITRU | International Executive Recruitment

VITRU International Executive Recruitment helpt organisaties het beste executive talent te vinden. Met onze expertise in internationaal, zakelijk en commercieel executive recruitment zijn wij uw eerste keuze als het gaat om wervingsdiensten. Wij werven kandidaten op managementniveau voor verschillende industrieën en vakgebieden. Wij combineren onze kennis en ervaring om u in een efficiënt recruitmentproces te voorzien van geschikte kandidaten.

Meer

VITRU | International Executive Recruitment heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Women In Sales

Women In Sales

Women in Sales gelooft in de kracht van vrouwelijke verkooptalenten. Wij bemiddelen en zetten vrouwelijke Sales Professionals in op ieder gebied: van Sales support tot hoger management, binnen iedere branche. Women in Sales streeft ernaar om de Sales wereld met iedere plaatsing meer divers te maken.

Meer

Bekijk de 8 vacature(s) van Women In Sales die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Women In Sales heeft 57 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

Xanthic

Xanthic

Wij begeleiden, trainen en coachen senior Finance & Investment Management professionals in het vinden van een interessante vervolgpositie, permanent en/of interim. Xanthic richt zich op eindverantwoordelijke posities en zijn of haar direct reports.  Xanthic heeft voor verschillende nationale en internationale organisaties opdrachten vervuld. Veelal betreft het organisaties die in eigendom zijn van een investeringsmaatschappij, participatiemaatschappij, private equity, venture capitalist(s) en/of directeur groot aandeelhouder(s).

Meer

Bekijk de 2 vacature(s) van Xanthic die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

Xanthic heeft 1 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

YER

YER

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Meer

Bekijk de 10 vacature(s) van YER die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

YER heeft 78 vacature(s) geplaatst via Lintberg.

YESS International Consultants

YESS International Consultants

Ons trackrecord in executive search toont aan dat YESS International Consultants hier al meer dan 25 jaar de juiste partner voor is. YESS is actief binnen vele dynamische markten en functiegebieden. Kenmerkend voor ons zoekproces is de transparante en gestructureerde aanpak. Daarbij staat onze kennis van de ontwikkelingen binnen uw organisatie en bedrijfstak centraal. Door de professionele betrokkenheid en onze aandacht voor persoonlijke vaardigheden wordt de ideale kandidaat snel geïdentificeerd.

Meer

Bekijk de 3 vacature(s) van YESS International Consultants die momenteel gepubliceerd staan op Lintberg.

YESS International Consultants heeft 60 vacature(s) geplaatst via Lintberg.