Over Lintberg

Lintberg verbindt kandidaten, bedrijven en headhunters in het topsegment. Lintberg biedt u toegang tot het grootste overzicht van vacatures met een salaris vanaf € 100.000 per jaar.

Lintberg is in 2007 opgericht door Thomas Verbeeck (Managing Director), Leonard Louwe-Kooijmans (Technical Director) en Olivier van Duijn (Non-Executive Director).

 

Waarom aanmelden?

 

Anderen over Lintberg

"Lintberg positioneert zich in het hogere segment van de arbeidsmarkt met een talenpool dat goed van kaliber is en vlot reageert. Tevens ben ik zeer tevreden over de geboden service!"

Ronald Fallenstein - Headhunter & Directeur

 

"Lintberg toont zich een waardig partner en effectief kanaal voor ons om de bovenkant van de markt in kaart te kunnen brengen als gevolg van een goed functionerend platform met voldoende traffic."

Pascal Swart - Partner

 

"Door gebruik te maken van Lintberg komen wij keer op keer in contact met de juiste hoogopgeleide financials. Binnen korte tijd relatief veel, kwalitatief goede reacties maakt voor Alterim dat Lintberg een uitstekend platform is om vacatures op te plaatsen.

En zeker niet onbelangrijk; de service is uitstekend!"

Jannie Mijnbeek - Marketing/Communicatie

 

"Als landelijk goed doel hebben wij een uitstekende ervaring met Lintberg opgedaan. Voor ons is tegen gereduceerd tarief - standaard voor charitatieve instellingen - een professionele en zorgvuldige search uitgevoerd voor een nieuwe directeur voor Stichting Oogfonds Nederland.

Er is onvoorstelbaar veel gereageerd op de vacature en Lintberg wist in korte tijd een scherpe selectie te maken, wat ons veel werk bespaarde. Vooral de zorgvuldigheid van de procedure en de snelheid van de reacties was opvallend goed. We hebben met Lintberg in zeer korte tijd een geschikte kandidaat gevonden."

Ingrid Kolkhuis Tanke - Directeur

 

"De juist mensen vinden zou de #1 prioriteit van iedere CEO moeten zijn. Lintberg biedt een zeer waardevolle kandidatenpool, die zich effectief aan potentiële werkgevers kunnen presenteren. Ik zou de service van Lintberg ten zeerste aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar senior executives."

Thomas van den Groenendaal - Director

 

"De reacties die wij via Lintberg binnen krijgen zijn kwalitatief goed en sluiten vaak perfect aan op het functieprofiel. Robert Half is erg tevreden over de samenwerking en uitstekende service van Lintberg."

Yvonne Huijbregts - Marketing/PR Coördinator

 

"Lintberg biedt een duidelijke approach naar de markt van top executives. Het werkt, snel, duidelijk en effectief."

Huib Larsen - Headhunter

 

"Dankzij Lintberg hebben onze geplaatste vacatures een veel groter bereik gekregen in onze doelgroep. De kwaliteit van de reacties en de soepele samenwerking hebben ons zeer tevreden gestemd."

Dick Rossèl - Eigenaar

 

"Lintberg staat voor kwaliteit en effectiviteit. Niet alleen een partij die service hoog in het vaandel heeft, maar ook graag meedenkt."

Erik Eversdijk - Oprichter

 

"Lintberg biedt een goed platform om zeer direct in contact te komen met kandidaten die goed zitten maar toch latent geïnteresseerd zijn in verandering. Wij leggen via Lintberg veel interessante contacten en hebben naar aanleiding hiervan ook al een aantal succesvolle plaatsingen kunnen doen. "

Lodewijk Lugard - Partner