Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Grote kans dat we ‘m al eerder hebben gehoord. Op deze pagina vind je antwoorden op vragen die wij door de jaren heen hebben kunnen beantwoorden. Heb je toch een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan vooral persoonlijk contact op en wij helpen je verder!

  

Over Lintberg

Headhunters & Lintberg

Lid worden

Vacatures & reageren via Lintberg

Problemen met inloggen

Lintberg JobAlert

Cookies en privacybescherming

  

Wat is Lintberg?

De meestgestelde van de veelgestelde vragen! Voor een uitgebreide uitleg kijk je hier, maar in het kort komt het er op neer dat Lintberg kandidaten, bedrijven en headhunters verbindt in het topsegment. Dat topsegment begint voor ons bij een salaris van € 100.000 op jaarbasis.

Lintberg is in 2007 opgericht om dit topsegment inzichtelijk te maken. Voor die tijd was je als kandidaat afhankelijk van je eigen netwerk, waardoor je regelmatig interessante vacatures miste omdat ze buiten jouw netwerk om werden ingevuld.

Andersom waren headhunters voor een groot deel afhankelijk van wie zij kenden. Hierdoor kreeg een opdrachtgever niet altijd de beste, maar de beste bekende kandidaat gepresenteerd kreeg. Lintberg bracht headhunters en kandidaten voor het eerst online samen. En dat doen we nog steeds: verbinden.

Tegenwoordig verbinden wij ook opdrachtgevers aan headhunters én, indirect, aan kandidaten, waarmee de driehoek compleet is.

^ Terug naar boven

  

Wat maakt Lintberg anders?

Salaris! We hebben veel onderscheidende kenmerken (exclusiviteit, discretie, het grootste aanbod, service, ons netwerk, enz.), maar wat ons écht onderscheidt van andere vacaturesites is dat wij uitsluitend vacatures publiceren met een gegarandeerd salaris van minimaal € 100.000 op jaarbasis. Hierin zijn wij uniek in Nederland.

Daarnaast kun je er zeker van zijn dat alléén headhunters toegang hebben tot jouw gegevens. Je kunt dus gerust op zoek gaan naar jouw volgende topfunctie, zonder dat je werkgever hier iets van weet. Wel zo prettig.

^ Terug naar boven

  

Waarom gebruiken headhunters Lintberg?

Headhunters bouwen door de jaren heen een breed professioneel netwerk op, maar het komt soms toch voor dat zelfs in dit uitgebreide netwerk de juiste kandidaat niet naar boven komt.

Daar biedt Lintberg uitkomst: met ruim 97.314 members in het € 100k+ segment zijn wij een perfecte aanvulling op het netwerk van headhunters. Met jouw profiel op Lintberg kom je dus direct op de radar van 463 headhunters headhunters.

Daarnaast publiceren headhunters hun topvacatures in een omgeving die alleen toegankelijk is voor jou, de € 100k+ professional. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

^ Terug naar boven

  

Wat doet Lintberg voor headhunters?

Best veel! Omdat we jou als professional altijd een actueel aanbod van gegarandeerde € 100k+ vacatures willen voorschotelen, staan we in regelmatig contact met alle headhunters in ons netwerk.

We publiceren nieuwe vacatures, houden bij wanneer de positie is ingevuld en sturen geïnteresseerde professionals door naar headhunters binnen dezelfde vakgebieden.

Maar we gaan vaak nog een stapje verder! Headhunters gebruiken Lintberg natuurlijk om zelf te zoeken naar kandidaten, maar wij helpen ze ook bij het maken van een eerste selectie, het afhandelen van sollicitaties of zelfs het volledig uitvoeren van candidate research.

Daarnaast zorgen we ook voor een schone database, zonder dubbele, neppe of inactieve accounts. Het draait tenslotte om kwaliteit, voor de headhunter en voor jou.

^ Terug naar boven

  

Welk membership heb ik nodig?

Lintberg biedt twee verschillende memberships, Basic en Premium. Jouw ambitie bepaalt de keuze:

  • Zit je momenteel goed op je plek, maar wil je toch wel op de hoogte blijven van mogelijkheden? Dan is het Basic membership perfect voor jou. Als Basic member updaten wij je wekelijks over nieuwe € 100k+ vacatures, dus je mist die volgende topbaan niet. Bovendien ben je als Basic member gewoon zichtbaar voor de 463 headhunters op Lintberg!
  • Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je actief op jacht naar jouw volgende € 100k+ baan? Upgrade naar Premium! Als Premium member heb jij de controle over je volgende stap, met volledige toegang tot alle gegarandeerde € 100k+ vacatures op Lintberg. Zie je een interessante rol? Dan reageer je direct! En natuurlijk kun je ook nog steeds benaderd worden door headhunters. Sterker nog, je valt zelfs een beetje meer op omdat je als Premium member echt open staat voor die volgende uitdaging.

^ Terug naar boven

  

Wat zijn de kosten van een Premium membership?

De kosten van je Premium membership zijn afhankelijk van de gewenste duur van een betaalperiode:

  • 1 Maand - € 29 99
  • 3 Maanden - € 59 99 Meest gekozen, bespaar 33%
  • 6 Maanden - € 109 99 Bespaar 39%

^ Terug naar boven

  

Hoe word ik Premium member?

Heb je al een account op Lintberg? Dan is het eenvoudig: ga naar de upgrade-pagina, kies jouw gewenste membership en voltooi de betaling. Klaar!

Nog geen account op Lintberg? Geen probleem, ook dan is het vrij simpel: schrijf je hier in en kies in stap 2 voor de Premium upgrade van jouw keuze.

Betalingen verlopen via iDEAL of creditcard (via Paypal). Nadat de betaling is afgerond heb je direct toegang tot alle Premium mogelijkheden!

^ Terug naar boven

  

Hoe annuleer ik mijn Premium membership?

Je Premium membership wordt automatisch verlengd, zo mis je nooit je volgende topfunctie. Uiteraard kun je op elk gewenst moment eenvoudig je Premium membership zelf stopzetten in je account. Geen zin om het zelf te doen? We helpen je graag. Stuur een mail of bel naar +31 (0)294 820 207 en wij regelen alles voor je.

Als je annuleert, behoud je uiteraard wel toegang tot Lintberg als Premium member gedurende de resterende betaalde periode. In een verlengingsperiode kun je in aanmerking komen voor restitutie (naar rato) van je al betaalde Premium membership. Hiervoor nemen wij een opzegtermijn van één maand in acht. Neem hiervoor even contact met ons op.

^ Terug naar boven

  

Ik heb betaald, maar kan nog geen vacatures zien. En nu?

Ook bij ons zit er wel eens ruis op de lijn, waardoor er soms enige vertraging ontstaat tussen het moment van betalen en de verwerking door ons systeem. Doorgaans lost dit zichzelf binnen 15 minuten op. Duurt het langer? Log dan even uit en log daarna weer in.

Als ook dit niet helpt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

^ Terug naar boven

  

Wat voor vacatures vind ik op Lintberg?

Alleen vacatures die actueel zijn en een minimale salarisindicatie van € 100.000 op jaarbasis hebben. We controleren élke vacature hier persoonlijk op voordat hij gepubliceerd wordt.

We zijn zelfs zo overtuigd van het aanbod op Lintberg, dat we er een garantie aan hebben verbonden. Reageer je op een vacature die toch is ingevuld of een salaris onder de € 100k heeft? Meld het ons! Dan krijg jij drie maanden Premium membership ter compensatie en halen we de vacature offline.

^ Terug naar boven

  

Waarom kan ik de vacaturedetails niet zien of reageren op vacatures?

Dit betekent waarschijnlijk dat je óf niet ingelogd bent óf Basic member bent. Als Basic member kun je gevonden worden, maar niet reageren op vacatures. Dit kan wel met een Premium membership!

Hier kun je je account upgraden!

Ben je al wel Premium member en heb je nog steeds geen toegang tot de vacatures? Neem dan even contact met ons op, we zoeken het graag voor je uit.

^ Terug naar boven

  

Hoe kan ik reageren op een vacature en wat gebeurt er met mijn reactie?

Als Premium member heb je volledige toegang tot alle € 100k+ vacatures. Onder elke vacaturetekst vind je de mogelijkheid tot reageren. Dit kan via een reactieformulier of via een link naar de externe website van de betreffende opdrachtgever.

Sollicitaties via het reactieformulier worden direct per mail verzonden naar de headhunter of recruiter die de procedure behandelt. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een kopie te ontvangen.

Staat er een link naar een externe website? Dan word je doorgestuurd naar de website van de opdrachtgever, waar je je reactie kunt achterlaten.

^ Terug naar boven

  

Hulp nodig bij inloggen?

Krijg je een foutmelding bij het inloggen? Onze ervaring is dat - alhoewel wij zeker ook onze fouten hebben - het vaak per ongeluk verkeerd bij het intypen van het wachtwoord. Zeker als je de melding ‘De combinatie van je e-mailadres en wachtwoord is niet correct’ te zien krijgt… Probeer het nog eens, misschien heb je een tikfout gemaakt?

Het is ook mogelijk dat je eerder een account hebt gehad onder een e-mailadres dat is gedeactiveerd. Neem hiervoor contact met ons op!

^ Terug naar boven

  

Wachtwoord vergeten?

Kan gebeuren, geen probleem. Vraag via de wachtwoord reset snel een nieuw wachtwoord aan.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt kort daarna een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Klik op de link en je ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord per e-mail. Dit kun je gebruiken om in te loggen.

Wij raden je wel aan om direct na het inloggen je wachtwoord te wijzigen in je accountinstellingen.

^ Terug naar boven

  

Wat is de Lintberg JobAlert?

Via onze JobAlerts blijf je op de hoogte van de nieuwste € 100k+ vacatures in je vakgebied. Premium members hebben het voordeel als eerste te worden geïnformeerd via (tot) dagelijkse JobAlerts. Basic members krijgen wekelijkse updates en missen daarmee dus niets.

^ Terug naar boven

  

Hoe pas ik mijn Lintberg JobAlert aan?

De instellingen van je JobAlert pas je hier aan. Je kunt voorkeuren aangeven voor je vakgebied, salaris en regio.

^ Terug naar boven

  

Wie heeft toegang tot mijn informatie?

Lintberg snapt dat discretie een vereiste is in het topsegment. De persoonlijke informatie die je aan jouw profiel toevoegt is alleen direct zichtbaar voor de bij ons aangesloten headhunters. We kennen ze allemaal en ze krijgen pas na persoonlijke controle en kennismaking toegang krijgen tot onze database.

Je kunt er overigens ook voor kiezen om je profiel onzichtbaar te maken voor headhunters. Je kunt dan uiteraard niet benaderd worden.

^ Terug naar boven

  

Kan mijn werkgever mijn profiel bekijken?

Nee! Alleen headhunters hebben directe toegang tot onze database.

^ Terug naar boven

  

Hoe beschermt Lintberg mijn gegevens?

Voor specifieke informatie over hoe wij jouw gegevens beschermen verwijzen we naar onze Privacy Policy.

^ Terug naar boven

  

Wat doet Lintberg met cookies?

Met ingang van 1 juni 2012 stelt de Telecomwet het elke website verplicht om uit te leggen welke cookies geplaatst worden en waarom. Dit heeft als gevolg dat jij als gebruiker nu de keuze hebt om cookies niet te accepteren.

Voor meer informatie over cookies op Lintberg kun je kijken op Lintberg & Cookies.

^ Terug naar boven