Vacature plaatsen

Lintberg biedt headhunters en corporate recruiters de kans om 100k+ posities discreet te publiceren in een relevante omgeving; vacaturedetails zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde kandidaten. Reacties (inclusief beschikbaar CV) worden direct doorgestuurd naar uw e-mailadres of, indien u gebruikt maakt van een eigen reageersysteem, kandidaten worden doorgelinkt naar uw site.

De kosten voor een enkele direct-post bedragen €850,00. Uw vacature blijft 70 dagen online staan, waarna de vacature na overleg kosteloos voor een bepaalde tijd verlengd kan worden.

Om een vacature te plaatsen vult u onderstaand formulier in. Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Als u nog verdere vragen heeft met betrekking tot het plaatsen van uw 100k+ positie of Lintberg in het algemeen, dan kunt u ons bereiken via +31 (0)294 820 207.

Het is ook mogelijk om uw vacaturetekst op te sturen in een Word- of PDF-document naar info@lintberg.com, één van onze medewerkers zal de tekst controleren en opmaken voor publicatie op Lintberg. Graag verzoeken wij u de volgende onderwerpen duidelijk te vermelden in de begeleidende e-mail: standplaats, sector, salarisindicatie en e-mailadres of link waar de reacties naartoe gestuurd kunnen worden. Indien (een van) deze details niet openbaar gemaakt mogen worden i.v.m. discretie, dan kunt u dit ook aangeven.