Waarom aanmelden?

Als kandidaat bent u wellicht niet specifiek op zoek naar een nieuwe topfunctie, maar staat u wel open om benaderd te worden door een van de 424 aangesloten headhunters. Met een account op Lintberg is uw profiel direct vindbaar voor headhunters en ook alléén headhunters: corporate recruiters hebben geen directe toegang tot onze database. Zo kunt u discreet vinden en gevonden worden in het topsegment.

Daarnaast biedt Lintberg u toegang tot het grootste aanbod van actuele € 100k+ vacatures gepubliceerd door 424 headhunters en corporate recruiters uit Nederland en West-Europa.

Aan de slag

 

€ 100k+ garantie

Lintberg onderhoudt doorlopend contact met headhunters om het vacatureaanbod up-to-date te houden. Hebt u gereageerd op een vacature die al in een afrondende fase zat of een salaris heeft van minder dan € 100.000? Meld het ons en u krijgt drie maanden Premium membership ter compensatie!

 

Discreet & vertrouwelijk

Uw account op Lintberg is alleen zichtbaar voor geverifieerde headhunters die bij ons zijn aangesloten. Corporate recruiters (werkgevers) hebben geen directe toegang tot uw gegevens, zo kunt u discreet op zoek naar en gevonden worden voor uw volgende € 100k+ positie.

 

Voordelen per membership Basic Premium
Presenteer uzelf aan 424 headhunters
Ontvang € 100k+ JobAlerts
Volledige vacaturedetails inzien -
Dagelijkse JobAlerts met € 100k+ jobs -
Reageer op alle € 100k+ vacatures -

Aan de slag